اخبار دانشگاه
1402/2/24 یکشنبه
سرپرست دفتر برنامه، بودجه، تشکیلات و تحول اداری
راه اندازی نخستین سیستم جامع برگزاری الکترونیکی دوره های آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه پیام نور

.

سرپرست دفتر برنامه، بودجه، تشکیلات و تحول اداری دانشگاه پیام نور از راه اندازی نخستین سیستم جامع برگزاری الکترونیکی دوره های آموزش ضمن خدمت کارکنان این دانشگاه خبر داد.
دکتر مهدی محمدی ، با اشاره به اینکه سیستم جامع برگزاری الکترونیکی دوره های آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه پیام نور در آخرین ماه های سال 1401 راه اندازی شده است ،افزود: در این مدت 29 عنوان دوره آموزش ضمن خدمت برگزار شده است که از بین 65917 نفر شرکت کننده  برای 41.089 نفر گواهی صادر شده است .
 محمدی افزود: تعداد 639 نفر  شناسنامه های آموزشی   از سوی دفتر برنامه، بودجه، تشکیلات و تحول اداری  تایید و صادر شده است .
وی گفت : در سال جدید با رفع این مشکلات این سیستم امیدواریم خدمات بهتری را به همکاران دانشگاه ارائه کنیم .