دانشجویی
1401/8/7 شنبه
فراخوان برگزاری مسابقات قهرمانی رشته های غیر المپیادی
برگزاری مسابقات قهرمانی کشور رشته های ورزشی غیر المپیادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

.

اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد مسابقات قهرمانی کشور در رشته‌های ورزشی غیر المپیادی در نیمسال دوم تحصیلی 1401 در بخش دختران و پسران برگزار نماید.
دانشجویان علاقه‌مندی که در رشته‌های ذیل عناوین و سابقه ورزشی دارند به مسؤول تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایند.
دختران:
ژیمناستیک، نجات غریق، وزنه برداری، قایق‌رانی، ورزش‌های الکترونیک، دوچرخه‌سواری، ووشو، هندبال، کوه‌نوردی، اسکواش، بسکتبال 3*3
برادران:
جودو، ژیمناستیک، نجات غریق، وزنه برداری، قایقرانی، ورزش های الکترونیک، دوچرخه سواری، ووشو، هندبال، کوهنوردی، اسکواش، بسکتبال

بخشنامه
پیوست

شایان ذکر است دانشگاه های پیام نور، فنی و حرفه ای، جامع علمی و کاربردی و فرهنگیان می بایست تیم های خود را به صورت استانی برای حضور در مسابقات معرفی نمایند.